ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ
DR KOPANAKIS MDDR KOPANAKIS MD ΣΧΕΤΙΚΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΡΘΡΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΦΟΡΟΥΜ

DRKLABS RADIO

LIVE

Εδώ ακούτε τις αγαπημένες μας μελωδίες όπως ακούγονται στα εργαστήρια μας σε ζωντανή αναμετάδοση 24/7Πλατεία Ελευθέριου Βενιζέλου Κτίριο Ρεξ Ιεράπετρα Κρήτη Τ.Κ. 72200 E-mail: drklabs@dr.com Τηλ.:  28420 89 178 Φαξ:  28420 89 179 Κλείστε Ραντεβού
αναζήτηση μόνο στο www.drkopanakis.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Copyright © 2014 Dr Kopanakis G. Konstantinos MD All Rights Reserved , (Με Την Επιφύλαξη Παντός Δικαιώματος ,  Απαγορεύεται Η Αντιγραφή Όλου Η Οιοδήποτε Μέρους) Web design: Dr Kopanakis G. Konstantinos MD Επιμέλεια περιεχομένου: Dr Kopanakis G. Konstantinos MD ΧΑΡΤΗΣ

Loading...

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

          ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

  INTERNATIONAL CERTIFICATIONS

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ

ΣΥΣΤΗΜΑ

ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ -ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ

SLIS ENTERPRISE

INFOMED

Σχετικά Υπηρεσίες Άρθρα Επικοινωνία Αγάλματα Πάρκο Ηρώων Πλατεία Φόρουμ Παιδομικροβιολογικό Μικροβιολογικό Αιματολογικό Ορμονολογικό Ανοσολογικό Αλλεργιογόνα Βιοχημικό Ανδρολογικό Γυναικολογικό Αρχείο Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ


28-10-2014 Απο σήμερα στα “ΚΟΠΑΝΑΚΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ” για πρώτη φορά ξεκίνησε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνεργασία με το “ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ” οπου είμαστε ένθερμοι υποστηρικτές, θα βρίσκετε τον κουμπαρά του χαμόγελου του παιδιού.Όσοι έχετε τη διάθεση και τη δυνατότητα φυσικά μπορείτε να ενισχύσετε μέσω του κουμπαρά «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ», ο οποίος είναι ένας εθελοντικός οργανισμός, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Στηρίζεται στο συναίσθημα, αλλά δε μένει σ' αυτό και στα λόγια. Έχει κάνει πράξη την αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων των παιδιών.

Κύριο μέλημά του είναι να προασπίσει τα δικαιώματα των παιδιών όχι μόνο στη θεωρία αλλά στην πράξη, καθημερινά, 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο. Να εξασφαλίσει τα απαραίτητα για τη σωματική, ψυχική και πνευματική ισορροπία τους.

Βασίζεται στις υπηρεσίες του κράτους (Αστυνομία, Εισαγγελίες, Νοσοκομεία κ.α.), όπου υπάρχουν άνθρωποι ευαισθητοποιημένοι που συμβάλλουν στην προσπάθειά του να αντιμετωπίσει τα προβλήματα των παιδιών.

Ως εθελοντικός οργανισμός, στηρίζει τους θεσμούς, ώστε να γίνουν αποδοτικότεροι σε θέματα παιδιών.

Το Διοικητικό μας Συμβούλιο

 

Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος – Πρόεδρος

Κωνσταντίνος Κοτσιλίνης - Αντιπρόεδρος

Χρήστος Καμμιλάτος – Γενικός Γραμματέας

Ιωάννης Λαμπρόπουλος – Ταμίας

Ευαγγελία Μαλαμάκη – Μέλος

Βασίλειος Ορφανός - Μέλος

Ελευθέριος Αναστασάκης - Μέλος

 

Αναπληρωματικά Μέλη

 Αλέξανδρος Μπεχράκης

 

Επίτιμα Μέλη

 Χρυσούλα Μυλωνά

Βασίλειος Μαρκής


23-04-2015 Ιεράπετρα: Αιματολογικές Εξετάσεις σε Ευπαθείς ομάδες Κοινωνια Υγεια Κρητη Λασιθι

Τα ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΚΟΠΑΝΑΚΗΣ σε συνεργασία με το Γραφείο Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας του Δήμου Ιεράπετρας , οργανώνουν πρόγραμμα για πλήρη ετήσιο προληπτικό αιματολογικό έλεγχο.

Το πρόγραμμα απευθύνεται στους δημότες της Ιεράπετρας που είναι άνεργοι και ανασφάλιστοι ή ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού σύμφωνα με τα στοιχεία της κοινωνικής υπηρεσίας και των κοινωνικών δομών του Δήμου μας.

Οι εξετάσεις θα περιλαμβάνουν έλεγχο της γενικής αίματος, της θυρεοειδοτρόπου ορμόνης TSH, του σακχάρου, της χοληστερίνης & τριγλυκεριδίων, της φεpριτίνης, της ουρίας, της κρεατινίνης, της SGOT, της SGPT, της γενικής ούρων και το κόστος συμμετοχής θα είναι 10€, τη στιγμή που η αξία των εξετάσεων σε τιμές Ε.Ο.Π.Υ.Υ είναι τουλάχιστον πενταπλάσια.

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί κατά τους μήνες Μάιο και Ιούνιο στα ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΚΟΠΑΝΑΚΗΣ.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι, να καλούν καθημερινά κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στο τηλέφωνο 28423 41307 κ. Κιουρανάκη Σταυρούλα και στο τηλέφωνο 28423 41301 κ. Χαλκιαδάκη Χρυσούλα για περισσότερες πληροφορίες και για το κλείσιμο των ραντεβού.


18-02-2017 Φέρμα Ιεράπετρας:     Επίσημος Χορηγός στην Αποκριάτικη γιορτή του Σχολείου Φερμών και Χορηγία Ψυγειοκαταψύκτη και Επαγγελματικής Ψησταριάς.

Τα ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΚΟΠΑΝΑΚΗΣ σε συνεργασία με τη Διεύθυνση του Σχολείου Φερμών ,τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Σχολείου Φερμών και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Ιωάννου Επίσημος Χορηγός και Χορηγία Ψυγειοκαταψύκτη

και Επαγγελματικής Ψησταριάς,

στην Αποκριάτικη γιορτή του Σχολείου Φερμών Ιεράπετρας.